Tobishult

Namnlös

 

2013 släpptes min debutroman, På hinsidan Tobishult. Köp den på Adlibris, Bokus eller direkt från Miders förlag (det sistnämnda är billigast). Välj själv genom att klicka på alternativen nedan.

omslag Bokus midersbokhandel

Detta är ingen kriminalroman. Visserligen förekommer lite blod mot slutet, men inte i den omfattning som den spänningssökande läsaren kanske hoppas på. Det är snarare ett försök att förklara varför det blivit som det blivit.

Så skriver tvåbarnsmamman Karna som sitter häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord. Från en cell med gräddvita väggar gör hon en resa bakåt och inåt, till barndomens hemtrakter och gröna vågens efterdyningar.

På hinsidan Tobishult är en berättelse om stad och land, om tillhörighet och utanförskap, och om vad som hände med idealisternas barn och barnbarn.

Sagt och skrivet om boken:

http://www.skanskan.se/article/20130913/NOJE/130919679/1163/-/valskrivet-om-utanforskap-

”Oerhört spännande och välskriven. Ej förutsägbar. Skulle även passa som film. Skulle hemskt gärna gett ut den själv. Grattis till förlaget o författaren.”/Ewa Åkerlind, Ordberoende förlag

”Får verkligen gröna vågens idéer och resonemang och omgivningens starkt skeptiska blickar och synpunkter att växa fram ur historiens gömslen” /Lena Pilborg, Tre Böcker

Pressinformation

Bilder från boksläppsminglet

 

_MG_6376

 

_MG_6386

 

_MG_6393