Böckerna

 Just nu och för alltid

just-nu-och-for-alltid-mini

I januari 2016 kom Just nu och för alltid – berättelsen om Daniel och EvaMärta Granqvist. En bok för alla som berörs av psykisk ohälsa och alla andra som vill ta del av en sällsamt stark kärleksberättelse. Den går att beställa på närmaste nätbokhandel, eller via förlagets hemsida:

http://www.publikationer.se/bladhbybladh/just-nu-och-for-alltid/

Boksläppet firades i sambarbete med malmöbandet Eve’n'Us. Musikföreställningen blev så lyckad att vi bestämde oss för att fortsätta. Under det påföljande året framträdde vi i Lund, Ängelholm, Hörby och Laholm, och under Malmö Litteraturfestival klev vi upp på scenen på Inkonst.

_DSC5132a inkonst

 

 På hinsidan Tobishult

omslag

Hösten 2013 släpptes min debutroman, På hinsidan Tobishult.

Detta är ingen kriminalroman. Visserligen förekommer lite blod mot slutet, men inte i den omfattning som den spänningssökande läsaren kanske hoppas på. Det är snarare ett försök att förklara varför det blivit som det blivit.

Så skriver tvåbarnsmamman Karna som sitter häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord. Från en cell med gräddvita väggar gör hon en resa bakåt och inåt, till barndomens hemtrakter och gröna vågens efterdyningar.

På hinsidan Tobishult är en berättelse om stad och land, om tillhörighet och utanförskap, och om vad som hände med idealisternas barn och barnbarn.

Namnlös

Köp den på Adlibris, Bokus eller direkt från Miders förlag (det sistnämnda är billigast). Välj själv genom att klicka på alternativen nedan.

omslag Bokus midersbokhandel

 

Sagt och skrivet om boken:

http://www.skanskan.se/article/20130913/NOJE/130919679/1163/-/valskrivet-om-utanforskap-

”Oerhört spännande och välskriven. Ej förutsägbar. Skulle även passa som film. Skulle hemskt gärna gett ut den själv. Grattis till förlaget o författaren.”/Ewa Åkerlind, Ordberoende förlag

”Får verkligen gröna vågens idéer och resonemang och omgivningens starkt skeptiska blickar och synpunkter att växa fram ur historiens gömslen” /Lena Pilborg, Tre Böcker

https://www.opulens.se/existentiellt/revolutionens-barn-del-1/

Pressinformation

Bilder från boksläppsminglet

 

_MG_6376

 

_MG_6386

 

_MG_6393